Как да изберем правилното масло

Милиони водачи на леки автомобили в България се питат, как да изберат точното масло за превозното средство. Пазарът е наситен с предложения, което допълнително затруднява шофьорите, които търсят съчетание между качество, цена и производителност. Разбира се, тук в електронния магазин cardepo.net ще намерите всичко, което ви трябва, но нека представим продуктите си.

Предлагаме моторни масла на Castrol, Total, Motul и въобще всички големи производители, към днешна дата. За всеки артикул предоставяме съответните технически характеристики, за да бъдете сигурни в избора си.

??????????? ?????????? ? ??????? ?????

Обикновено маслата биват синтетични и минерални, като и двата вида подлежат на контрол за чистота на съставките и вкарването им в експлоатация за моторните превозни средства. Има и трети полусинтетичен вариант, който представлява смес от синтетична и минерална течност. Но нека разгледаме възможностите пред вас поотделно, така че да бъдем полезни на читателите.

Синтетично масло

Предимствата на синтетичните моторни масла са много, но ние се спираме на най-важните, които трябва да будят интерес у вас. В началото, ще напишем, че те предоставят здрав маслен филм, който спомага за намаленото износване. За разлика от минералните масла, синтетичните се радват на значително по-бавно стареене и са екологично чисти.

Минерално двигателно масло

Минералните масла се използват, както при автомобили, така и при тежкотоварни коли. В зависимост от марката, те обещават перфектна защита срещу отлагания, добри смазочни и почистващи функции и не на последно място добро противодействие при влошени атмосферни условия.

Препоръчваме ви да се консултирате със специалист при смяна на маслото. Последният, ще прецени какъв продукт, да избере на база години на автомобила, пробег и други специфики.

Ако закупите моторно масло от Castrol, Motul, Total или друга марка в сайта ни, ще получите висок коефициент на полезно действие, изразяващ се в лесен старт при ниска температура, дълъг живот на двигателя ви и спестяване на гориво чрез намаляване на триенето.

??????? ?????, ??????????? ?????, ?????????? ????? ??????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>