Двигателни Масла VW AUDI

Двигателни Масла VW AUDI

5W-40      5W-30

Масло за Audi, VW, Skoda, Seat VAG серията за вас директно от Германия на доставни цени.

Немски масла VAG – един достоен избор

Ако търсите отлично моторно масло за вашите автомобили Фолксваген, Ауди, Шкода или Сеат, задължително обърнете внимание на оригиналните немски масла VAG представени в нашия онлайн магазин за смазочни продукти от най-високо качество.

Само от нас можете да закупите масло VAG на доставни цени, така че не пропускайте шанса си да се сдобиете със синтетичните модели, които сме предложили в уеб страницата. Продуктите се продават с 2 години гаранция, а най-хубавото е гарантираният им произход.

Офертите в интернет магазина ни са подходящи за дизелови и бензинови двигатели, особено за гореизброените марки леки коли.  Новите масла VAG спомагат за пълното фунцкиониране на всички двигатели Volkswagen и предлагат дълъг период за използване.

Този вид смазочни течности имат голям потенциал на европейски пазар и дори извън стария континент. Строго препоръчваме употребата на оригинала, тъй като всяка имитация би могла да доведе до неприятности за мотора на автомобила ви.

В каталога ни ще намерите оригинално масло VAG 5w30 синтетика Long Life3 и VAG 5w40 синтетика Special Plus. Изберете артикул и щракнете върху него за да видите пълните данни на предложението. Ако пък не откриете това, което ви интересува може да пишете на нашия имейл или да се обадите на номера за връзка с магазина.

Не забравяйте да разгледате пълния списък с моторни масла Castrol, Mobil 1, Total, GM, BMW и Fоrd за да вземете правилното решение. Всички смазочни течности имат гаранция и се доставят до вас с куриер лесно и удобно за потребителя.

Днес избрахме да ви информираме за масло VAG, което препоръчваме на всеки използва VW двигател. Смятаме, че това е един достоен избор на разумния автомобилист. Очаквайте още много нови стоки, които ще допринесат за пълната защита на мотора и вашата кола. С пожелания за приятно и безаварийно шофиране ви оставяме в компанията на нашия онлайн магазин. 
 

Филтрирайте търсенето

Покажи: Списък / Таблица
Покажи:
Сортировка:
VW AUDI 5W30 1 литър
VW AUDI 5W30 1 литър ..
19.90лв.

VW AUDI 5W30 5 литра
VW AUDI 5W30 5 литра пълна синтетика Моторно масло подходящо за автомобили на VW AUDI SKODA SEAT ..
84.90лв.
Според 5 оценки.

VW AUDI 5W40 1 литър
VW AUDI 5W40 5 литра 100 % синтетика от Германия подходящо за бензин и дизел ..
18.70лв.

VW AUDI 5W40 5 литра
VW AUDI 5W40 5 литра 100 % синтетика от Германия подходящо за бензин и дизел. .Покрива помпа дюза..
75.90лв.

© Cardepo.net - Моторни Масла Онлайн 2019
Proudly powered by OpenCart and CsillámVilág
Supported by Codeinspires
Please Share