Двигателно Масло FORD

Двигателно Масло FORD

 

Оригинално масло – германска прецизност на добра цена

 

Собствениците на автомобили Ford могат да тържествуват, тъй като тук в нашия сайт ще намерят оригинални смазочни продукти и масла на най-ниски цени. Вие имате възможност да избирате между пълна синтетика или полусинтетика за вашите бензинови или дизелови двигатели.

Представеното от нас продукт Ford има отлични показатели и се продава в опаковки от пет литра. Срещу цената на продукта вие получавате качествена защита на двигателя, издръжливост, противодействие срещу корозия и дълъг срок на годност. Разбира се, скоро ние ще разширим продуктовия асортимент добавяйки още артикули от популярната марка към каталога ни, но и днешните предложения заслужават вашето внимание.

Оригиналните Ford масла притежават автентична формула, която гарантира доброто им действие за вашия двигател. Повечето автомобилисти споделят, че са доволни от качеството и цената, така че ако не сте опитвали до момента, то горещо ви препоръчваме тези артикули. Актуалните оферти на сайта ни започват от 49 и стигат до 63 лева в зависимост от избраното масло.  

Маслото може да бъде употребено при всички модели Ford и не само при тях. Към всяка налична опаковка сме добавили подробни характеристики, а за допълнителна информация използвайте формата за контакт с нас. Ние ще отговорим на всичките ви запитвания и ще ви консултираме по най-добрия професионален начин.

Това, което можем да добавим за произведените в Германия моторни масла е, че осигуряват висока степен на смазване, устойчивост на всякакви атмосферни условия и гарантират намаленото триене. Екологосъобразени и икономични те се радват на сериозен интерес сред автомобилистите в България и във всяка точна на света.

Вероятно написахме всичко, което трябва да знаете за специализираните масла Ford, а за всичко друго очакваме вашите въпроси по електронен път или чрез телефонна връзка.Помагаме на всеки, който иска да намери оригинални смазочни течности на най-високо ниво, тъй че не се колебайте да използвате именно нас за полезни съвети и напътствия.

G+

Филтрирайте търсенето

Покажи: Списък / Таблица
Покажи:
Сортировка:
FORD Formula 10W-40 5 литра
FORD Formula 10W-40 5 литра Състав: Синтетично Гориво: Бензин / Дизел Литри: 5 Срок на ..
59.90лв.

FORD Formula 5W-30 1 литър
Състав: Синтетично Гориво: Бензин / Дизел Литри: 1 Срок на Годност: 4 години от датата..
11.00лв.

FORD Formula 5W-30 5 литра
FORD Formula 5W-30 5 литра Пълна синтетика за бензин и дизел. Изберете оригиналното за вашия авто..
47.00лв.

Ford Formula S/SD 5W-40 1 литър
Ford Formula S/SD 5W-40 1 литър SAE 5W-40, ACEA A3/B4/C3, API SL/CF, VW 505.01, Ford WSS-M2C ..
11.00лв. 13.00лв.

Ford Formula S/SD 5W-40 5 литра
Ford Formula S/SD 5W-40 5 литра е синтетично немско масло, което е подходящо за автомобили с двиг..
59.00лв.

© Cardepo.net - Моторни Масла Онлайн 2019
Proudly powered by OpenCart and CsillámVilág
Supported by Codeinspires
Please Share