Двигателни Масла Motul

Двигателни Масла Motul

За да видите цените и продуктите натиснете на вискозитета

Със седалище в Париж и шест клона по свeта, MOTUL е един от водещите световни играчи в производството, историята и развитието на моторните масла

Историята на бранда, която е пълна с традиции започва към 1853 година, когато компанията е основана и MOTUL е една от първите марки, регистрирани в САЩ. Оттогава развитието на иновативни продукти е неразделна част от корпоративната философия. Първото в света всесезонно масло например е разработено през 1953 г. През 1966 г. MOTUL е пионер и в разработването на първото полусинтетично моторно масло, последвано през 1971 г. от първото 100% синтетично масло - продуктова разработка, която се появява в резултат на ангажираността на MOTUL в състезателната област, която вече е била силна в тези дни. Практически двигателите тогава не са били способни да използват тази производителност в пълна степен. В края на краищата, масла MOTUL винаги са искали да разработват продукти, които да са уникални на пазара.
ИСТОРИЯ И ТРАДИЦИИ Като един от най-старите производители на смазочни материали в света, М0Т1Л винаги са създавали, революционни продукти. Основата е положена през 1932 г. с изграждане на мрежа от дистрибутори във Франция. 100 -годишният юбилей на компанията през 1953 г., бележи началото на нова фаза в ерата на иновативните продукти. Оттогава MOTUL е ключов
участник в автомобилните и мотоциклетни състезания.

Това е илюстрирано с началото на втората петролна криза през 1980 г., когато MOTUL стартира горивоспестяващите двигателни масла на пазара. Тази иновативна мощ си остава непроменена до наши дни. MOTUL също така поставя и нови акценти в продуктовите области, които изглеждат до голяма степен изчерпани. Например MOTUL е първият в света производител, получил за двигателното масло 6100 с вискозитет 10w40 одобрение от VW и Mercedes - Benz, което те присъждат само на продукти с вискозитетен клас 5w40 пълна синтетика.

Като водеща марка масла MOTUL се превърнаха в неразделна част от професионалната сцена.
MOTUL - това е повече от масло. Дали в състезания или за любители тези,които избират MOTUL ще бъдат сред победителите. Има добри причини за това. Със своята последователна лоялност към сектора на търговията, в продължение на десетилетия MOTUL съчетава всички предимства на една голяма марка: иновативни продукти, надеждно качество, пълна гама с добра слава и накрая, но не на последно място - разнообразна гама от мерки за сигурност спрямо вашия двигател.
Експертите отличиха отново тези изключителни характеристики с поставянето на MOTUL на челно място сред топ - продуктите по отношение на удовлетвореността на клиентите и му дадоха отличието „Best Brands“ в категорията смазочни масла

Моторните масла MOTUL предлагат всичко, от което се нуждаете: минерални, полусинтетични и 100% синтетични масла, продукти за състезания на базата на естери, специални и трансмисионни масла, за да сте сигурни, че имате правилния продукт за всеки двигател. Няма нужда да казваме, че MOTUL отговаря на всички изисквания на автомобилопроизводителите.

Няколкостотин хиляди литра висококачествени двигателни, трансмисионни масла и други смазочни материали напускат фабриката на MOTUL във Вер сюр Марн - Франция, всеки ден. Най-високото качество е резултат на постоянен контрол, иновации и развитие, което поставя MOTUL начело на пазара. Висококачествените продукти на MOTUL се доставят своевременно и надеждно до всички клиенти във всяка точка по света.

Google+

Филтрирайте търсенето

© Cardepo.net - Моторни Масла Онлайн 2021
Proudly powered by OpenCart and CsillámVilág
Supported by Codeinspires
Please Share