Двигателни Масла GM

Двигателни Масла GM

Моторно масло GM – приятел на автомобила

Моторното масло GM е внос от Германия и е предпочитаната марка от притежателите на Опел. Можете да изберете между синтетично или полусинтетично масло, като и двата варианта се чудесно решение за управляваните от вас леки автомобили. 

Разбира се, ние предлагаме оригинала на продукта, а не неговите аналози на масовия пазар. Немското масло за вграждане се продава с 1 година гаранция или интервал за смяна 10 000 километра. Повече статистики за различните видове масла разгледайте в представеният от нас каталог.

Новите модели Опел представени на пазара използват масло GM и това е факторът, който накара десетки хиляди собственици на марката да закупят именно този вид смазочна течност. Продуктът се препоръчва и за притежателите на Сааб и Шевролет.

Нашият съвет към вас е да използвате само оригинални масла, тъй като заместителите им могат да навредят на двигателя ви. В онлайн магазинът ни, сме предложили полусинтетичния продукт GM 10w40 от един и пет литра на наистина страхотна цена, както и синтетика 5w30 с интервал за смяна 15 000 км. Очаквайте още артикули от марката скоро.

Оригиналното масло GM е стойностен продукт известен в цяла Европа. Той обещава пълна защита на вашия двигател и елементите му. Всеки, който е пробвал качествените масла знае, че те осигуряват добра издръжливост при влошени атмосферни условия, което гарантира добрият старт на вашата кола. Освен това GM демонстрира перфектна смазка за двигателя и гарантира чистотата му.

Цената за щастие е достъпна и напълно реална за добрите смазочни свойства на продуктите от популярната европейска компания. Опитайте и ще се уверите в достоверността на думите ни.

В случай, че имате отделни въпроси относно тази или друга марка моторни масла може да се свържете с екипа ни, който ще отдели време за да ви запознае с детайлите на продуктите предложени в уеб сайта. Благодарим ви, че избрахте нашия онлайн магазин и до нови срещи.
 

Филтрирайте търсенето

Покажи: Списък / Таблица
Покажи:
Сортировка:
GM 10W40 1 литър
GM 10W40 1 литър полусинтетика за бензин и дизел. Оригинално немско масло ..
7.90лв.

GM 10W40 5 литра
GM 10W40 5 литра Състав: Полусинтетично Гориво: Бензин / Дизел Литри:5 Срок на Годност..
25.90лв.

GM 5w30 1 литър
..
13.50лв.

GM 5w30 5 литра
GM 5w30 5 литра  Състав: Синтетично Гориво: Бензин / Дизел Литри: 5 Срок на Годно..
37.90лв.

© Cardepo.net - Моторни Масла Онлайн 2019
Proudly powered by OpenCart and CsillámVilág
Supported by Codeinspires
Please Share