Двигателни Масла BMW

Двигателни Масла BMW

Изберете вискозитет

5W-30         5W-40        10W-40        0W-40        0W-30

Моторно масло BMW – високо качество и гаранция

В нашия уебсайт може да намерите оригинално масло BMW внос от Германия, което ще гарантира дългия живот на вашия двигател. Изберете синтетични, полусинтетични или пък минерални масла за да се радвате на 100% производителност по време на движение.

Вие можете да приложите препоръчаните от нас масла BMW за всички модели, както вече постъпиха истинските фенове на известната немска марка. Оригиналът заслужава внимание, тъй като отговаря на последните изисквания за дизелови или бензинови мотори.

Този вид моторни масла са високо оценени при тестовете за съхранение на чистотата на двигателя. Това е и главната причина за отличните продажби както в Германия, така и тук в България. Смазочните продукти от марката са популярни и на други континенти като ние се присъединяваме към положителните мнения относно качеството им.  

Както вероятно и сами ще забележите цените са достъпни, особено за ценителите на оригинала. Благодарение на новите технологии се намалява риска за околната среда и се предотвратява износването на двигателите ви.

В онлайн магазина ни ще откриете няколко вида полусинтетични и синтетични масла BMW в опаковки от един литър, с една година гаранционен срок или 10 000 километра.
За да поръчате е нужно да направите кратка регистрация и да добавите желания артикул във виртуалната количка на сайта.

Очаквайте и нови смазочни течности към каталога ни в най-скоро време. Ние работим усилено за да задоволим нуждите на всички собственици на немски, френски, италиански и прочие леки коли. Заради това посещавайте ни редовно и ще останете напълно доволни.

Доставките на оригинално масло BMW се извършват от куриер в договорения срок. Ако имате някакви въпроси може да позвъните на телефоните в сайта или да се свържете с нас посредством e-mail адреса ни. Не забравяйте да прочетете техническите характеристики към всеки продукт на нашите страници. Желаем ви безаварийно шофиране и до нови срещи!

G+
 

Филтрирайте търсенето

Покажи: Списък / Таблица
Покажи:
Сортировка:
BMW 5W30 TWIN POWER TURBO 1 литър
BMW 5W30 1 литър Състав: Синтетично Гориво: Бензин / Дизел Литри: 1 Срок на Годност: 4 ..
13.90лв.

© Cardepo.net - Моторни Масла Онлайн 2019
Proudly powered by OpenCart and CsillámVilág
Supported by Codeinspires
Please Share