Двигателни Масла Mobil 1 - Поглезете Вашият Автомобил

Двигателни Масла Mobil 1 - Поглезете Вашият Автомобил

НАТИСНЕТЕ НА ВИСКОЗИТЕТА И ЩЕ ВИДИТЕ ПРОДУКТИТЕ И ЦЕНИТЕ

10W-40      5W-40      5W-30      5W-50      10W-60     0W-40 

Моторни масла Mobil 1 – едно добро решение 

Малцина са шофьорите, които не са чували за популярните френски смазочни течности и масла Mobil 1. Препоръчват се за всеки модерен двигател бил той бензинов, дизелов и турбо. Дългата история на компанията свидетелства за високото качество на продуктите й популярни както на стария континент, така и в голяма част от света. 

за автомобилиМоторното масло Mobil 1 стана известно с това, че бива заводски вграждано в десетки модели автомобили. Изборът на автопроизводителите не е случаен, тъй като оригиналната смазочна течност има отлични показатели заслужаващи вот на доверие. 

Продуктовата линия на щатската компания предлага чудесни решения за леки коли и ванове. Сред отличителните белези на маслата, които представяме са възможността да осигурят допълнителна чистота за мотора, противодействие на високи температури и износване.

Десетки хиляди български водачи използват масло Mobil 1 за своите Пежа, Рена и Ситроени. Много от тях споделят, че са напълно доволни и продължават да употребяват толкова известните френски материали и до ден днешен. Именно поради така изнесените факти ние ви предлагаме да закупите масло чрез нашия авторитетен онлайн магазин. 

Даваме ви шанс да селектирате оригинален продукт на Mobil 1 според вида и марката на вашия автомобил. Разполагаме с пълната гама артикули на известната компания, така че вие сте на ход. Качеството на предложенията ни е гарантирано като вашите заявки стигат експресно до дома или офис ви благодарение на куриерите от Еконт. 

Защо да изберете френското качество?

В обобщение трябва да напишем, че смазочното масло Mobil 1 се грижи за пълното съхранение на двигателя ви, като го държат чист и му осигуряват висока ефективност за максимално дълго време. Ако сте привърженици на изпитаните марки, то тези масла са точно за вас. Обадете ни се за повече подробности или за да заявите артикул от каталога на сайта ни. Очакваме ви при нас и ви желаем всичко добро! 

Произведени във Франция. Всички туби си имат печат за дата и място на производство, като  са запечатани в кашони. Най-качествените двигателни масла, които се вграждат заводски в множество автомобили от най-известните производители.Повече информация и сравнение на актуални продукти и етикети Натиснете тук

Google+

 

Филтрирайте търсенето

© Cardepo.net - Моторни Масла Онлайн 2019
Proudly powered by OpenCart and CsillámVilág
Supported by Codeinspires
Please Share